
V UGO nám záleží na původu každé suroviny, kterou vám naservírujeme, ať už v podobě šťávy, polévky nebo salátu. Proto hledáme po celém Česku farmáře, kteří pěstují ovoce a zeleninu v souladu s našimi hodnotami.
Recept na život v rovnováze
Život v rovnováze u nás začíná od semínka. Dbáme na to, aby rostliny dostávaly nejlepší péči, zejména čas opravdu dozrát, a trpělivě čekáme na úrodu. Rádi využíváme sezónní suroviny, které se pěstují lokálně a pokud jde o kvalitu, můžeme se přetrhnout. Farmáři pro nás vybírají to nejšťavnatější ovoce a nejkřupavější zeleninu, která je plná chuti a vitamínů.
Čerstvé suroviny následně zavážíme na naše Freshbary a Salaterie každý den, aby se dostaly z farmy rovnou na váš stůl. Suroviny od lokálních farmářů najdete i v balených výrobcích.
Konečně jídlo, které je na hlavu
Přímo na našich provozovnách poté z kvalitních surovin připravujeme denně čerstvé smoothies, šťávy a jídlo. Produkčnímu týmu zabere týdny až měsíce, než vyladí jednotlivé receptury k dokonalosti.
Pracujeme se sezónními surovinami, ladíme ingredience do pestré nabídky a dbáme na správný poměr živin ve všech pokrmech.
Výsledkem je nutričně vyvážená strava, která vám doplní energii a udrží vás čerstvé od rána do večera.

Když přijde čas lehkých salátů, používáme křehké saláty z Polabí.